Institutioner

Institutioner

For børneinstitutioner udføres renoveringsplaner for udearealerne. Ved nybyggeri af børneinstitutioner udføres projekt for udearealerne. Der udføres også indretnings- og beplantningsplaner for skoler.

Igennem årene har jeg projekteret en del legepladser, idrætsarealer og undervisningshaver, hvor der har været plads til både vild leg og fordybelse.

For plejehjem har jeg udført sansehaver og staudebede/løgbede.

Ultimo 2009 har jeg projekteret en anti-stress have : Interessen omkring naturs og havers positive effekt til forebyggelse og behandling af stress er i de senere år øget markant. For Kolding kommune, Sundhedsområdet har jeg i samarbejde med Geografisk Have projekteret en udstillingshave i Geografisk Have, Kolding, der tager sit udgangspunkt i Forskningsprojektet : Terapihaven Nacadia, Skov og Landskab, Københavns Universitet, 2008.

Udstillingshaven skal fungere som inspiration til Sundhedsvæsenet og borgere, der ønsker at sætte fokus på den terapeutiske effekt i haveanlæg. Haven blev indviet i 2010.

For Kolding Kommune, Sundhedsområdet har jeg igennem 2014 udført et skitseprojekt for en 1 hektar stor Terapihave beliggende ved Amfiscenen og Djævlekløften i Kolding.

Skriv et svar