Grønne områder

Grønne områder

Der er fokus på folkesundheden i disse år. “Flere forskningsresultater har vist, at jo nærmere vi lever på naturen, desto bedre har vi det. Men det er ikke nok bare at omgive sig med grønt omkring bolig og arbejdsplads. Der skal være kvalitet og oplevelsesmæssig værdi i de grønne områder” (udpluk fra Forskningsprojektet : Terapihaven Nacadia, Skov og landskab, Kbh’s Universitet, 2008).

Det bør derfor stræbes efter, at de grønne områder fremstår oplevelsesrige, gennemtænkte og gennembearbejdet, så de får den kvalitet og holdbarhed, som er så vigtig.

For store og små parker, naturområder, skovstrækninger, læbælter, restarealer – alle former for  grønne områder – både nyanlæg som renovering – udfører jeg projekter med beplantningsplaner samt evt. tilhørende plejeplaner.

Jeg udfører også beplantningsplaner og udbudsmateriale for områder, hvor der skal ske ny skovrejsning og plantes nye læbælter.

Hvad enten det gælder planer for et nyt naturområde eller en kulturpræget park med busketter, staudebede og løgbede – opgaverne er altid udfordrende og spændende at løse.

Skriv et svar